Απόλλων Αεκ / Η Carlotta Champagne κάνει σχοινάκι : Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Οριστικό: Νεκρή η Τάνια
Οριστικό: Νεκρή η Τάνια from www.fosonline.gr
Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη!

Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση.

Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Ιστορικό ρεκόρ από τον Άγιαξ
Ιστορικό ρεκόρ από τον Άγιαξ from match.cy
Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε.

Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο ελεύθερος χρόνος τότε και
Ο ελεύθερος χρόνος τότε και from local.e-history.gr
Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.

Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Όλα όσα έγιναν στο ματς της ριζούπολης. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Πρώτη η αεκ, αλλά όχι μόνη! Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε με τον αργύρη γιαννίκη στον πάγκο της, καθώς αναδείχθηκε. Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league.

Απόλλων Αεκ / Η Carlotta Champagne κάνει σχοινάκι : Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.. Η αεκ καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον απόλλωνα σμύρνης για την 7η αγωνιστική της super league. Ο αραούχο, όμως, δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα . Super league 1 6 νοεμβρίου 2021, 21:33. Στο τσίρειο στις 19:00 απόλλων και αεκ θα δώσουν μεγάλη μάχη για επικράτηση. Ο απόλλων σμύρνης και η αεκ χτύπησαν από αέρος.