Morutan Galatasaray / Steaua Bucharest demands 15 million euros for Olimpiu ... : Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Morutan Galatasaray / Steaua Bucharest demands 15 million euros for Olimpiu ... : Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı.

Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Son dakika: Galatasaray taraftarı Morutan'ı istiyor ...
Son dakika: Galatasaray taraftarı Morutan'ı istiyor ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı.

Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde.

Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi! Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Echipa lui becali, joc fantastic. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım.

Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor.

Galatasaray transferde Cicaldau, Morutan ve Stanciu'nun ...
Galatasaray transferde Cicaldau, Morutan ve Stanciu'nun ... from sporkral.com
Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da!

Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi.

Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu.

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Morutan, Galatasaray için İstanbul'a geldi
Morutan, Galatasaray için İstanbul'a geldi from videonuz.ensonhaber.com
Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Echipa lui becali, joc fantastic.

Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı. Galatasaray rumen 10 numara morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi! Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça.